Fertil Control ovulációs mikroszkóp

Fertil Control ovulációs mikroszkóp
Fertil Control ovulációs mikroszkóp

Az ovulációs mikroszkóp segítségével nyálminta felhasználásával meghatározhatja a peteérés időpontját. Peteérés előtt a szervezetben az ösztrogén mennyisége megnő, aminek a hatására a mikroszkóp alatt sókristályok jelennek meg, könnyen azonosítható, páfrányszerű mintázatot alkotva. A termékeny napokat a mintát a mikroszkóphoz mellékelt ábrákhoz hasonlítva ismerhetjük fel.

A mikroszkóp mindennapos használata átfogó képet ad a ciklusról, segítségével úgy időzíthetjük az együttlétet, hogy a lehető legnagyobb legyen a teherbeesés esélye.

11 490 Ft
Válasszon további ajánlatunkból
Részletek

Fertil Control Ovulációs Mikroszkóp Használati Utasítás

MŰKÖDÉSI ELV

 

A nők a menstruációs ciklus során havonta egyszer válnak termékennyé. A petesejt nagyjából a ciklus közepén, azaz körülbelül a menstruáció előtt 14 nappal érik meg.

 

Egy ciklusban mindössze kb. 3 olyan nap van, mikor a petesejt megtermékenyíthető. A hímivarsejtek a hüvelyben, ill. a méhüregben akár 3 napig (72 óráig) is élhetnek, azaz ha az együttlét 3 nappal a peteérés előtt történik, a nő teherbe eshet. Így összességében egy ciklus során nagyjából 6 olyan nap van, mikor a nő fogamzóképes – 3 nap a peteérés előtt, és 3 nap, mikor a petesejt megtermékenyíthető.

 

A termékeny napok meghatározása a hagyományos módszerek segítségével meglehetősen pontatlan, főleg rendszertelen ciklus esetén. Ez komoly gondot jelenthet a gyermekáldásra váró, vagy a tudatos családtervezéssel élő párok számára.

 

Szerencsére a nő testében zajló biológiai változások segítségével a termékeny, ill. a terméketlen napok felismerhetőek.

 

menstruációs ciklus DONNA ovulációs mikroszkóp

 

Közvetlenül az ovulációt megelőzően a testnedvek (pl. nyál vagy hüvelyváladék) só (elektrolit) koncentrációja az ösztrogén hormon hatására jelentősen megnövekedik. Azaz, ha ezt a só (elektrolit) koncentrációnövekedést észlelni tudjuk, képessé válunk az ovuláció idejének meghatározásra.

Tudományos kutatások és klinikai megfigyelések támasztják alá, hogy a termékeny időszak folyamán mikroszkóp alatt vizsgált női nyál- vagy hüvelyváladék mintában száradás után számos páfrányszerű struktúra figyelhető meg. Ezek a páfránymintázatot alkotó só vagy elektrolit kristályok a fent említett só koncentráció növekedés eredményei. A női ciklus többi napján csupán alaktalan foltok figyelhetők meg.

 

A módszer segítségével bárki, bármikor ellenőrizheti termékenységét vizeletminták és grafikonrajzolgatás nélkül.

 

A nyál a legkönnyebben hozzáférhető és felhasználható testnedv. Nincs szükség bonyolult vér vagy vizelet tesztekre. A páfrányszerű képződmények az ovuláció előtt 3-4 nappal jelennek meg, és a peteérés utáni 2-3. napon tűnnek el.

 

A 80-szoros nagyítású Fertil Control ovulációs mikroszkóp tudományos alapon működő eszköz, amely rendeltetésszerű használat esetén újra és újra felhasználható.

 

FONTOS: ami a mikroszkópban látható

 

terméketlen nap DONNA ovulációs mikroszkóp

TERMÉKETLEN

Formátlan, foltos struktúra

 

 

 

 

A ÁBRA:

Fogamzás nem lehetséges

A ciklus során, az ovulációs időszak kivételével nem alakul ki mintázat. Véletlenszerű, apró fekete pöttyöket és néhány megszáradt nyálgyűrűt láthat a sárga mezőben.

Átmeneti nap DONNA ovulációs mikroszkóp

ÁTMENET

Három-három nap a termékeny időszak előtt és után. Apró páfrányszerű mintázat a foltos struktúrák között.

B ÁBRA:

Az ovulációt megelőző napokban a fogamzás lehetséges, de csupán 20-30% eséllyel.

Az ovuláció időpontjához közeledve hajszálvékony rövid vonalak tűnnek fel.  Előfordulhat, hogy több ilyet is lát, de az is, hogy csak egyetlen egy jelenik meg. A vonalak mennyisége kevésbé fontos, mint a jelenlétük. Ez azt jelenti, hogy 3 napon belül peteérése lesz. Azt javasoljuk, hogy innentől kezdve legalább naponta kétszer használja a DONNA-t. 

Termékeny nap DONNA ovulációs mikroszkóp

TERMÉKENY

Páfrányszerű mintázat, mely befedi a látómező egy részét

vagy egészét.

 

 

C ÁBRA:

A fogamzás esélye magas

 

Ezt követően ezek a szempillára emlékeztető alakzatok elkezdenek sokasodni, összeérnek, egymásba nőnek. Ekkor kezdenek a test sói az emelkedő ösztrogén szint hatására kikristályosodni, és páfrányszerű alakzatokba, kristályszerkezetbe rendeződni. Ez a mintázat azt jelenti, hogy az ovuláció bármikor bekövetkezhet, vagy már zajlik is.

 

 

Gyártó:

POGGIO FIORITO, srl

via Cassia 701

00189 Roma, ITALIA

Adatok
Cikkszám
om02
Tömeg
45 g/db
Hasonló termékek