AKCIÓ

Vásároljon legalább 9 000 Ft összértékben és megajándékozzuk egy digitális lázmérővel.

Ajándék digitális lázmérő

Ajándék

Ovulciós és terhességi teszt neszesszerA nagyobb csomag ovulációs és terhességi tesztcsíkokhoz diszkrét, esztétikus textil tartót adunk ajándékba. (Az akció a 20 db-os terhességi vagy az 50 db-os ovulációs tesztekre ill. az 50+10 db-os tesztcsomagokra vonatkozik.)

Termékajánló

Termék részletekFertil Control ovulációs mikroszkóp

Fertil Control ovulációs mikroszkóp
 • Fertil Control ovulációs mikroszkóp
8 700 Ft

(A Fertil Control a Donna ovulációs mikroszkóp továbbfejlesztett változata.)

Az ovulációs mikroszkóp segítségével meghatározhatjuk a peteérés időpontját. A rúzs alakú mini mikroszkóppal nyál- vagy hüvelyváladék mintát vizsgálhatunk. Peteérés előtt a szervezetben az ösztrogén hormon mennyisége megnő, ennek hatására a mikroszkóp alatt sókristályok jelennek meg, könnyen azonosítható, páfrányszerű mintázatot alkotva. A termékeny napokat a mintát a mikroszkóphoz mellékelt ábrákhoz hasonlítva ismerhetjük fel.

A mikroszkóp mindennapos használata átfogó képet ad a ciklusról, segítségével úgy időzíthetjük az együttlétet, hogy a lehető legnagyobb legyen a teherbeesés esélye.

 • MŰKÖDÉSI ELV

   

  A nők a menstruációs ciklus során havonta egyszer válnak termékennyé. A petesejt nagyjából a ciklus közepén, azaz körülbelül a menstruáció előtt 14 nappal érik meg.

   

  Egy ciklusban mindössze kb. 3 olyan nap van, mikor a petesejt megtermékenyíthető. A hímivarsejtek a hüvelyben, ill. a méhüregben akár 3 napig (72 óráig) is élhetnek, azaz ha az együttlét 3 nappal a peteérés előtt történik, a nő teherbe eshet. Így összességében egy ciklus során nagyjából 6 olyan nap van, mikor a nő fogamzóképes – 3 nap a peteérés előtt, és 3 nap, mikor a petesejt megtermékenyíthető.

   

  A termékeny napok meghatározása a hagyományos módszerek segítségével meglehetősen pontatlan, főleg rendszertelen ciklus esetén. Ez komoly gondot jelenthet a gyermekáldásra váró, vagy a tudatos családtervezéssel élő párok számára.

   

  Szerencsére a nő testében zajló biológiai változások segítségével a termékeny, ill. a terméketlen napok felismerhetőek.

   

  menstruációs ciklus DONNA ovulációs mikroszkóp

   

  Közvetlenül az ovulációt megelőzően a testnedvek (pl. nyál vagy hüvelyváladék) só (elektrolit) koncentrációja az ösztrogén hormon hatására jelentősen megnövekedik. Azaz, ha ezt a só (elektrolit) koncentrációnövekedést észlelni tudjuk, képessé válunk az ovuláció idejének meghatározásra.

  Tudományos kutatások és klinikai megfigyelések támasztják alá, hogy a termékeny időszak folyamán mikroszkóp alatt vizsgált női nyál- vagy hüvelyváladék mintában száradás után számos páfrányszerű struktúra figyelhető meg. Ezek a páfránymintázatot alkotó só vagy elektrolit kristályok a fent említett só koncentráció növekedés eredményei. A női ciklus többi napján csupán alaktalan foltok figyelhetők meg.

   

  A módszer segítségével bárki, bármikor ellenőrizheti termékenységét vizeletminták és grafikonrajzolgatás nélkül.

   

  A nyál a legkönnyebben hozzáférhető és felhasználható testnedv. Nincs szükség bonyolult vér vagy vizelet tesztekre. A páfrányszerű képződmények az ovuláció előtt 3-4 nappal jelennek meg, és a peteérés utáni 2-3. napon tűnnek el.

   

  A 80-szoros nagyítású Fertil Control ovulációs mikroszkóp tudományos alapon működő eszköz, amely rendeltetésszerű használat esetén újra és újra felhasználható.

   

  FONTOS: ami a mikroszkópban látható

   

  terméketlen nap DONNA ovulációs mikroszkóp

  TERMÉKETLEN

  Formátlan, foltos struktúra

   

   

   

   

  A ÁBRA:

  Fogamzás nem lehetséges

  A ciklus során, az ovulációs időszak kivételével nem alakul ki mintázat. Véletlenszerű, apró fekete pöttyöket és néhány megszáradt nyálgyűrűt láthat a sárga mezőben.

  Átmeneti nap DONNA ovulációs mikroszkóp

  ÁTMENET

  Három-három nap a termékeny időszak előtt és után. Apró páfrányszerű mintázat a foltos struktúrák között.

  B ÁBRA:

  Az ovulációt megelőző napokban a fogamzás lehetséges, de csupán 20-30% eséllyel.

  Az ovuláció időpontjához közeledve hajszálvékony rövid vonalak tűnnek fel.  Előfordulhat, hogy több ilyet is lát, de az is, hogy csak egyetlen egy jelenik meg. A vonalak mennyisége kevésbé fontos, mint a jelenlétük. Ez azt jelenti, hogy 3 napon belül peteérése lesz. Azt javasoljuk, hogy innentől kezdve legalább naponta kétszer használja a DONNA-t. 

  Termékeny nap DONNA ovulációs mikroszkóp

  TERMÉKENY

  Páfrányszerű mintázat, mely befedi a látómező egy részét

  vagy egészét.

   

   

  C ÁBRA:

  A fogamzás esélye magas

   

  Ezt követően ezek a szempillára emlékeztető alakzatok elkezdenek sokasodni, összeérnek, egymásba nőnek. Ekkor kezdenek a test sói az emelkedő ösztrogén szint hatására kikristályosodni, és páfrányszerű alakzatokba, kristályszerkezetbe rendeződni. Ez a mintázat azt jelenti, hogy az ovuláció bármikor bekövetkezhet, vagy már zajlik is.

   

   

  Gyártó:

  POGGIO FIORITO, srl

  via Cassia 701

  00189 Roma, ITALIA

 • Cikkszám
  om02
  Tömeg
  45 g/db