X-Epil terhességi gyorsteszt pen - 1db

X-Epil terhességi gyorsteszt pen - 1db
X-Epil terhességi gyorsteszt pen - 1db

Az X-Epil terhességi gyorstesztje egy vizeletsugaras terhességi teszt, amellyel perceken belül csaknem 100% pontossággal megállapítható a terhesség ténye. A teszt kimutatja a humán koriongonadotropin (hCG) 25 mIU/ml feletti jelenlétét, mely a vizeletben is megtalálható már a terhesség nagyon korai szakaszában.

A teszt nagy előnye, hogy semmilyen egyéb kiegészítőt nem igényel. A doboz 1 db terhességi tesztet és a hozzá tartozó használati útmutatót tartalmaz.

 

Lejárat: 2024. január

790 Ft
Részletek

Használati utasítás

  • A teszt elvégzéséhez célszerű a reggeli első vizeletet használni. A nap folyamán bármikor elvégezhető vele a terhességi teszt, de mégis javasolt a reggeli első vizelettel használni, ugyanis ebben az időpontban a terhességi hormon (HCG) nagyobb mennyiségben van jelen a vizeletben.
  • A teszt megkezdéséhez nyissa ki a tasakot úgy, hogy felszakítja a bevágás mentén. Vegye ki a mintavevő eszközt a tasakból.
  • A fogórésznél fogva tartsa a teszt nedvszívó részét lefelé a vizeletsugárba legalább 10 másodpercig, hogy az megfelelően átnedvesedjen. Ügyeljen rá, hogy a vizelet ne érjen a nyíllal jelzett rész fölé.
  • Fektesse egy száraz tiszta felületre.
  • Ezt követően 3 perc elteltével olvassa le az eredményt (10 percen túl az eredmény már nem leolvasható). Ha szükségesnek érzi, ismételje meg pár nap múlva a tesztet. Amennyiben a teszt pozitív, úgy mihamarabb lépjen kapcsolatba az orvosával.

 

 

Adatok
Cikkszám
xt3
Tömeg
18 g/db
Min. rendelhető mennyiség
2 db