Whitelab hüvelyi pH gyorsteszt panel
Whitelab hüvelyi pH gyorsteszt panel
2 490 Ft

Whitelab hüvelyi pH gyorsteszt panel

Whitelab hüvelyi pH gyorsteszt panel
Whitelab hüvelyi pH gyorsteszt panel

A Hüvelyi pH Gyorsteszt egy száraz kémiai módszer a női hüvelyi kenetminták pH-értékének félkvantitatív kimutatására, amely segít a bakteriális hüvely-gyulladás diagnózisának felállításában.

Lejárat: 2024. november

2 490 Ft
Részletek

A hüvelyi fertőzések meglehetősen gyakoriak, és gyakran visszatérő probléma minden nő esetében, korcsoporttól függetlenül. A hüvelyváladék rendellenes savasságának jelzése segíthet annak értékelésében, hogy a hüvelyi tüneteket valószínűleg fertőzés okozza-e, amely egészségügyi szakemberrel történő utánkövetést igényelhet.
A 3,8 és 4,5 közötti savas hüvelyi pH-érték alapvető követelmény a szervezet saját hüvelyvédő rendszerének optimális működéséhez. Ez a rendszer hatékonyan megelőzheti a kórokozó baktériumok kolonizációját és a hüvelyi fertőzések előfordulását.
A laktobaktériumok hatására a felső hüvelyhámból felszabaduló glikogén lebomlik, és glükózcukor, majd tejsav képződik belőle. Ennek eredményeképpen a hüvelyben savas környezet alakut ki, amelynek pH-értéke általában 3,8-4,5 között van. Ez a savas hüvelyi környezet hatékony védelmet képez a fertőzésekkel szemben, mivel a betegséget okozó baktériumok túlnyomó többsége nem tud ilyen körülmények között fejlődni.
Egyes hüvelyi fertőzésekre, amelyekről ismert, hogy rendellenes hüvelyi savassággal járnak, nincs vény nélkül kapható gyógymód, és azokat egészségügyi szakembernek kell kezelnie. A rendellenes savassággal járó rendellenes folyás egyes eseteit fertőzések kombinációja okozhatja. A hüvelyi fertőzések nagyon kockázatosak lehetnek a terhes nők számára, és veszélyesek az anyára és magzatára nézve, ezért a tüneteket és az eredményeket mindig meg kell beszélni egy egészségügyi szakemberrel.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

  1. Bármikor használhatom a tesztet?
    Nem. Vannak bizonyos korlátozások a teszt használatára vonatkozóan, mivel bizonyos körülmények átmenetileg megváltoztathatják a hüvely pH-szintjét, ami téves eredményhez vezethet. Ezért kérjük, olvassa el az óvintézkedéseket a használati útmutatóban, és ezeknek megfelelően használja a tesztet.
  2. A rendellenes eredmények azt mutatják, hogy az alanynak bakteriális hüvelygyulladása van?
    Nem feltétlenül. Néhány menopauzával érintett nő esetében a hüvelyi pH-érték emelkedett lehet, így bakteriális vagy parazitás fertőzés nélkül is rendellenes eredményt kaphatnak. Bármilyen kezelést csak az orvossal való konzultációt követően kezdjen el.
  3. Mi lehet az oka a téves teszteredményeknek?
    Számos tényező befolyásolhatja a teszteredményeket, többek között a pontatlan mintavétel, a nem eléggé nedves vattapálca, a minta nem megfelelő felvitele a vizsgálati területre.

Lejárat: 2024 november

XE0123 TÜV In vitro diagnosztikai eszköz IVD

REF IVPH-504H

AllTest gyártó

Hangzhou Alltest Biotech Co., Ltd.
#550, Yinhai Street
Hangzhou Economic & Technological Development Area
Hangzhou – 310018, P.R.C.

 

AllTest európai képviselő MedNet GmbH

MedNet GmbH, Borkstrasse 10, 48163 Muenster, Germany
  

 

 

Adatok
Cikkszám
wlph1
Tömeg
25 g/db