AKCIÓ

Vásároljon legalább 9 000 Ft összértékben és megajándékozzuk egy digitális lázmérővel.

Ajándék digitális lázmérő

Ajándék

Ovulciós és terhességi teszt neszesszerA nagyobb csomag ovulációs és terhességi tesztcsíkokhoz diszkrét, esztétikus textil tartót adunk ajándékba. (Az akció a 20 db-os terhességi vagy az 50 db-os ovulációs tesztekre ill. az 50+10 db-os tesztcsomagokra vonatkozik.)

Termékajánló

Női termékenység
2012.03.17 21:51

Fiú lesz vagy lány?

Több oka is lehet annak, ha a szülőknek nem mindegy, milyen a baba neme. Az elsőszülött fiúkkal kapcsolatos elvárások a mai napig alapvető kérdést jelent számos családban. Mit lehet tenni, hogy mindenki boldog legyen? Több technika is létezik, amelyek segítenek eldönteni a fiú-lány kérdést.

Ki érjen a célba?

Versenyfutás az idővel. Mindössze annyit kell tenniük a pároknak, hogy az Y kromoszómát hordozó spermáknak kedvező feltételeket teremtenek. Mivel a vizsgálatok azt mutatták ki, hogy a "fiú spermák" gyorsabban úsznak, viszont a "lányok" sokkal ellenállóbbak, ezért egy kisfiú érdekében legcélszerűbb a peteérést megelőző 1-2 napban, közvetlenül akkor és utána szeretkezni.

Fiús falatok a kissrác kedvéért

Az étkezés megváltoztatja a test pH-ját. A pH pedig befolyásolja a fogantatást – állítják sokan a kísérletezők közül. Tehát a kisfiús pocak esélyét megnöveli, ha a pár a fogantatás előtti hetekben fiúknak való diétára vált. Vagyis elsősorban savasító ételeket kell elkerülnie a hölgyeknek. Egy ilyen diéta többek között sós ételeket, vörös húsokat, tojást, cukkínit, kukoricát, kenyeret és halat tartalmaz. Az elmélet szerint ugyanis a savas környezet elpusztítja a "fiú spermákat", esélyt adva az X kromoszómát hordozó spermának a megtermékenyítésre. Tehát ha kisfiút szeretnénk ringatni, lúgosítanunk kell.

Titkos trükkök

Egy másik elmélet szerint a kisfiús fogantatás egyik módja, ha a párod közvetlenül az együttlét előtt iszik egy jó erős feketét, megadva magának az extra löket. Persze, ha igazán biztosra akartok menni, nem árt, ha mindketten isztok egy csészével, ugyanis a női résztvevők ügyében a zsűrinek még nincs egyhangú véleménye. Ártani semmiképpen nem fog.

Szirup köhögés, és lányok ellen

Ez a teória arra alapoz, hogy a köhögés elleni szer nem csak a légúti nyálkahártyát, hanem a méhnyak nyálkahártyáját is elvékonyítja. Sokkal kedvezőbb feltételeket teremtve így az Y kromoszómát hordozó spermáknak. Tehát ha kisfiút szeretnénk, csupán egy kanálnyi kell ebből a csodaszerből a forró pillanatok előtt.

Az a biztos, ha nincs szex

Ha igazán mi akarjuk eldönteni, hogy fiúnk vagy lányunk legyen, a legbiztosabb megoldás, ha összegyűjtünk egy halom pénzt és az orvosokra bízzuk a dolgot. Ugyan a mesterséges megtermékenyítés garantálja a pároknak, hogy ők dönthetik el születendő babájuk nemét, mégis sokan ellenzik, erkölcstelennek és természetellenesnek tartják ezt a módszert.

Ha vonakodunk a hosszadalmas laboratóriumi vizsgálatoktól, választhatunk egy másik biztos módszert: az örökbefogadást. Miután kitöltöttük a megfelelő papírokat már nincs más dolgunk csak várni és remélni, hogy a gólya mielőbb meghozza a család szeme fényét, egy kisfiút.(napidoktor.hu)