PG/53 ovulációs mikroszkóp
PG/53 ovulációs mikroszkóp
4 990 Ft

PG/53 ovulációs mikroszkóp

A családtervezés egyszerűen használható, gazdaságos és teljesen természetes eszköze a menstruációs ciklus vizsgálatára.

4 990 Ft
Részletek

A PG/53 ovulációs mikroszkóp a családtervezést szolgáló eszköz, melynek segítségével minden nő otthon vagy bárhol saját maga vizsgálhatja termékeny, tehát fogamzásképes napjait. Így akár naponta figyelemmel kísérheti teljes menstruációs ciklusát, a peteérés folyamatát, az ovulációt, de a nem termékeny napokat is. Ha gyermeket szeretne, tudja mikor célszerű házaséletet élnie.

A ciklus első időszakában a megnövekedett ösztrogén kiválasztás változást okoz a nyál és a méhnyakban keletkező cervix-váladék összetételében és kristályosodási képében. A nyál és a cervix-váladék kristályosodását a NaCl só feldúsulása okozza. Az ösztrogén hormon, illetve a NaCl só koncentrációjának növekedése, mely a tüszőrepedés előtt 3–4 nappal következik be, és az azt követô 3–4 napig tart, azután csökkenni kezd, és így kristályosodás már nem történik. A fenti folyamat eredménye, hogy a nyál és a cervix-váladék csak a fogamzásképesség 6–8 napos időtartama alatt kristályosodik. A fogamzásképes idôszakban mindkét fenti folyadék kristályosodási képe jellegzetes, erősen szálkás, páfránylevelekre emlékeztető képet mutat. A nem fogamzásképes időszakban, amikor kristályosodás nem történik, a látott képben nagyszámú körkörös és amorf alakzat található.

A PG/53 Fertility Tester a családtervezés ideális, akárhányszor használható segédeszköze. Alkalmazása egyszerű, teljesen természetes, semmilyen mellékhatással nem jár. Az eljárás megbízhatóságát klinikai tapasztalatok, ovulációdiagnosztikai módszerekkel (pl. hormonvizsgálat, ultrahang, laparoszkópia, hômérsékletmérés) végzett összehasonlító vizsgálatok támasztják alá. Ámbár a módszer megbízhatósága megfelelô alkalmazás esetén magas fokú, a többi természetes módszerhez hasonlóan teljes biztonságot nem nyújthat. A módszer megbízhatósága más természetes módszerekkel együtt alkalmazva növelhetô. Az eszköz fogamzásgátlásra nem alkalmas!

A PG/53 ovulációs mikroszkóp előnyei:

  • Bárhol, bármikor, akárhányszor használható
  • Teljesen természetes módszer
  • Nincs semmilyen mellékhatása
  • Megbízhatósága magas szintű, több mint 98 %
  • Egyszerű eszköz, a tárgylemez használat előtti tisztításán kívül semmilyen karbantartást nem igényel
  • Világos, folyamatábrával illusztrált használati útmutatóval kerül forgalomba
  • Erős tároló doboz gondoskodik védelméről
  • A leggazdaságosabb eszköz: csak egyszer kell megvenni, és egy életen át használható!
  • A szexuális felvilágosítás, oktatás kiváló eszköze a családban és az iskolában
  • Lejárata nincs, akárhányszor használható!

Használata egyszerű: nyálat vagy méhnyakból vett cervix-váladékot kell a mikroszkóp tárgylemezére felkenni, és a mintát 8-10 perces száradás után megvizsgálni. Ha páfránylevelekre emlékeztető, szálkás képet lát akkor termékeny, míg az amorf, körkörös formák a nem termékeny napokat jelentik. A mikroszkóp jóval több tehát mint egyszerű ovuláció kalkulátor, hiszen segítségével a peteérés ideje, akárcsak a teherbeesés lehetséges ideje is előre megállapítható.

 

PG/53 ovulációs mikroszkóp

A PG/53 mikroszkóppal bármikor, bárhol, egyszerûen és  gyorsan ellenőrizheti, hogy hol tart éppen a menstruációs ciklusa.

PG/53 ovulációs mikroszkóp

A mikroszkóp felső korongjának elfordításával tegye hozzáférhetôvé a kék
csíkkal körülvett, üveg tárgylemezt.

PG/53 ovulációs mikroszkóp

Ujjával kenjen nyálat vagy méhnyakból vett cervix-váladékot a kis, kerek üveglapra, majd hagyja azt 6-8 percig száradni.

6-8 perc elteltével fordítsa teljesen viszsza a mikroszkóp felsô korongját a kiinduló helyzetbe.

PG/53 ovulációs mikroszkóp

Vegye kézbe a mikroszkópot úgy, hogy hüvelykujja a felsô korong közepén látható pontra kerüljön.

PG/53 ovulációs mikroszkóp

Helyezze a mikroszkópot a képen látható módon olyan közel a szeméhez, hogy megfelelő módon belenézhessen a nagyítólencsébe. A két korong középen történô kismértékű összenyomásával állítsa be a fókusztávolságot úgy, hogy teljesen tiszta, éles képet lásson. A felső korong kis mértékű jobbra, illetve balra történő elfordításával a tárgylemezen lévő minta teljes terjedelmében megvizsgálható. A bal oldali ábrához hasonló, szálkás, páfránylevélre emlékeztető kép a fogamzásképes állapot jele. A jobb oldali ábrához hasonló, kör alakú, vagy alaktalan rajzolatok a nem fogamzásképes állapotot jelzik.

PG/53 ovulációs mikroszkóp

 

Adatok
Cikkszám
pg53
Tömeg
50 g/db
Hasonló termékek