AKCIÓ

Vásároljon legalább 9 000 Ft összértékben és megajándékozzuk egy digitális lázmérővel.

Ajándék digitális lázmérő

Ajándék

Ovulciós és terhességi teszt neszesszerA nagyobb csomag ovulációs és terhességi tesztcsíkokhoz diszkrét, esztétikus textil tartót adunk ajándékba. (Az akció a 20 db-os terhességi vagy az 50 db-os ovulációs tesztekre ill. az 50+10 db-os tesztcsomagokra vonatkozik.)

Termékajánló

Tesztek érzékenysége

Hogyan válasszuk ki az ovulációs (LH) teszt érzékenységét?

Az ovulációs teszt az LH hormon szintjének a peteérés előtti emelkedését mutatja ki. A normál érzékenységű teszttel azt állapíthatjuk meg, hogy az LH szint mikor éri el a 25 mIU/ml értéket. Az extra érzékenységű pedig a 10 mIU/ml-es szintet jelzi.
A tapasztalatok szerint a nők túlnyomó többségénél a normál érzékenységű tesztek mutatják helyesen a peteérés idejét. Viszont egyéni különbségek miatt szükség lehet az extra érzékenységűre is, ha az LH hormon szintje a ciklus teljes ideje alatt 25 mIU/ml alatt marad.
Azt javasoljuk, hogy ha először használ LH tesztet akkor válassza a normál érzékenységűt (25 mIU/ml). Amennyiben a normál érzékenységű teszt a ciklus során nem válik pozitívvá, úgy érdemes kipróbálni az extra érzékeny tesztet.

Hogyan válasszuk ki az terhességi (hCG) teszt érzékenységét?

A terhességi teszt a hCG hormonnak a teszt érzékenységétől magasabb szintjét mutatja ki. A hCG hormon a beágyazódástól kezdve termelődik, mennyisége hozzávetőleg minden másnap megduplázódik.
Az érzékenyebb teszttel hamarabb kimutatható maga a megtermékenyülés, viszont figyelembe kell venni, hogy a fogamzások jelentős részéből nem lesz valódi terhesség.
Fölösleges csalódástól kímélhetjük meg magunkat, ha kivárjuk a menstruáció napját és normál érzékenységű tesztet használunk.