Gólyahir korai terhességet kimutató teszt (1db, 10mIU/ml)
Gólyahir korai terhességet kimutató teszt (1db, 10mIU/ml)
790 Ft

Gólyahir korai terhességet kimutató teszt (1db, 10mIU/ml)

 • 1 db vizeletsugaras terhességi teszt.
 • Magas érzékenység (10 mIU/ml)
 • Lejárat: 2026. február

Önellenőrzésre szolgáló in vitro diganosztikai eszköz.

790 Ft
Részletek

A Gólyahír korai terhességet kimutató teszt egy gyors, vizeletsugaras kiszerelésű, laterális áramlású immunpróba. Human chorion gonadotropin (hCG) vizeletből történő kvalitatív detektálására alkalmas, melynek segítségével a terhesség kimutatható.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 1. A fóliatasak legyen szobahőmérsékletű, mielőtt kinyitja. Vegye ki a vizeletsugaras tesztet a fóliatasakból és használja azonnal, egy órán belül.
 2. Vegye le a kék védőkupakot a tesztcsíkról és a tesztet fogja szorosan, a másik végénél. Ezután vizeljen a tesztcsíkra, vagy mártsa a tesztcsĺkot egy vizeletmintát tartalmazó, tiszta csészébe legalább 15 másodpercig.
 3. Helyezze vissza a kupakot a tesztcsíkra, majd fektesse a terméket egy tiszta, stabil asztalra és rögtön kezdje mérni az időt.
 4. Három perc elteltével olvassa le az eredményt. Ne értelmezze az eredményt 10 perc eltelte után.

A TESZT ÉRTELMEZÉSE

TERHES
Két elkülönülő, színes vonal jelenik meg. Az egyiknek a kontroll régióban (C), a másiknak a teszt régióban (T) kell lennie. Az egyik vonal halványabb lehet, mint a másik; nem szükséges, hogy megegyezzenek. Ez azt jelenti, hogy Ön valószínűleg terhes.

NEM TERHES
Egy színes vonal jelenik meg a kontroll régióban (C). A teszt régióban (T) nem jelenik meg vonal. Ez azt jelenti, hogy Ön valószínűleg nem terhes.

ÉRVÉNYTELEN
A teszteredmény érvénytelen, ha nem jelenik meg vonal a kontroll vonal régióban (C), még akkor is, ha a teszt vonal régióban (T) megjelenik vonal. Ismételje meg a tesztet egy új vizeletsugaras teszttel.

KÉRDÉSEK És VÁLASZOK

 1. Hogyan működik a vizeletteszt?
  A Gólyahír terhességi gyorsteszt olyan hormon jelenlétét érzékeli a vizeletében, melyet a szervezete terhesség alatt termel (hCG- human chorion gonadotropin). A terhességi hormon mennyisége a terhesség előrehaladtával nő.
 2. Milyen hamar végezhetem ei a tesztet, ha azt gyanítom, hogy terhes lehetek?
  Már az elmaradt menstruáció első napján tesztelheti vizeletmintáját. A tesztet a nap bármeny szakában elvégezheti; terhesség esetén a reggeli első vizelet tartalmazza a legnagyobb mennyiségű terhességi hormont.
 3. A tesztet a reggeli első vizelettel kell elvégeznem?
  Bár a teszt a nap bármely szakában elvégezhető, rendszerint a reggeli első vizeletből vett minta a legnagyobb koncentrációjú a nap folyamán, így ez tartalmazza a legtöbb hCG-t.
 4. Mennyire pontos a teszt?
  Klinikai vizsgálatokat végeztek, melyek során összehasonlították a Gólyahír korai terhességet kimutató tesztet más, kereskedelmi forgalomban kapható hCG tesztekkel. A klinikai vizsgálat 608 vizeletmintát tartalmazott: mindkét próba 231 pozitív és 377 negatív eredményt szolgáltatott. Az eredmények több mint 99%-os pontosságot mutattak a másik hCG vizeletteszttel összehasonlítva.
 5. Mennyire érzékeny a teszt?
  A Gólyahír korai terhességet kimutató teszt 10 mlU/mL vagy nagyobb koncentrációban képes kimutatni a hCG-t a vizeletben. A teszt megfelel a WHO Nemzetközi Szabvány előírásainak.
 6. Mit kell tennem, ha az eredmény azt mutatja, hogy terhes
  vagyok?
  Ez azt jelenti, hogy a vizelete hCG-t tartalmaz, és Ön valószínűleg terhes. Keresse fel az orvosát annak megerősítése érdekében, hogy ön terhes, és beszélje meg vete a további tennivalókat.
 7. Honnan tudom, hogy jól végeztem-e el a tesztet?
  A kontroll vonal régióban (C) megjelenő vonal jelzi, hogy Ön helyesen végezte el a tesztet és megfelelő mennyiségű vizelet szívódott fel.
 8. Mit tegyek, ha az eredmény szerint nem vagyok terhes?
  Ez azt jelenti, hogy a hCG nem volt kimutatható a vizeletében, és Ön valószínűleg nem terhes. Ha a következő menstruációja nem kezdődik meg az esedékesség napjától számított egy héten belül, ismételje meg a tesztet egy újabb eszközzel, Ha a teszt megismétlése után ugyanezt az eredményt kapja és még mindig nem kezdődött meg a menstruációja, keresse fel orvosát.

  Gyártó:
  ulti med Products (Deutschland) GmbH,
  Reeshoop 1, 22926 Ahrensburg, Germany
  www.ultimed.org

 

Adatok
Formátum
Vizeletsugaras
Érzékenység
10 mIU/ml (magas érzékenység)
Cikkszám
gh1
Tömeg
18 g/db