AKCIÓ

Vásároljon legalább 9 000 Ft összértékben és megajándékozzuk egy digitális lázmérővel.

Ajándék digitális lázmérő

Ajándék

Ovulciós és terhességi teszt neszesszerA nagyobb csomag ovulációs és terhességi tesztcsíkokhoz diszkrét, esztétikus textil tartót adunk ajándékba. (Az akció a 20 db-os terhességi vagy az 50 db-os ovulációs tesztekre ill. az 50+10 db-os tesztcsomagokra vonatkozik.)

Termékajánló

Elsőbbségi kiszállítás

Az elsőbbségi kiszállítás feltételei

Amennyiben elsőbbségi kiszállítást kér, tehát a lent felsorolt fizetési módok valamelyikét választja és a megrendelését munkanapon délig (12 óráig) leadja, akkor a csomagot még aznap postára adjuk elsőbbségi küldeményként. (A 12 óra után beérkező elsőbbségi megrendeléseket a következő munkanapon adjuk fel elsőbbségivel.)

  • Posta on-line fizetéssel ELSŐBBSÉGIVEL
  • Posta on-line fizetéssel AJÁNLVA ÉS ELSŐBBSÉGIVEL
  • MPL futárszolgálat utánvétes fizetéssel és ELSŐBBSÉGGEL

További feltétel bankkártyás vagy PayPal fizetési mód esetén a sikeres tranzakció, vagyis a vételár kiegyenlítése, átutalás esetén pedig a vételár számlánkra törétnő beérkezése. Ezért elsőbbségi kézbesítéskor érdemes a gyors bankkártyás vagy PayPal fizetési módot választani.

Ha az elsőbbségi kiszállítást választotta, akkor akár a következő munkanapon átveheti a megrendelt terméket.

 

Egyéb feltételek:

Cégünk azt vállalja, hogy a csomagokat időben és a kiválasztott szállítási módnak megfelelően postára adja, de a Magyar Posta tevékenységével összefüggő késedelemért nem vállal felelősséget.