Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval (1db, 25mIU/ml)
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval (1db, 25mIU/ml)
3 990 Ft

Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval (1db, 25mIU/ml)

Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval (1db, 25mIU/ml)
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval (1db, 25mIU/ml)
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval (1db, 25mIU/ml)
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval (1db, 25mIU/ml)
 • 1 db digitális vizeletsugaras terhességi teszt.
 • Normál érzékenység (25 mIU/ml)
 • Lejárat: 2026. június

Önellenőrzésre szolgáló in vitro diganosztikai eszköz.

3 990 Ft
Részletek

A Clearblue Terhességi teszt hétszámlálóval ellátva az első és egyetlen olyan teszt, amely olyan megbízható a terhesség előrehaladottságának megállapításában, mint egy ultrahangos vizsgálat. A tesztbe épített Smart Dual Sensor™ nem csak azt mutatja meg, hogy Ön terhes „+” vagy nem „–”, hanem azt is, hogy mennyire előrehaladott a terhessége.

Olyan megbízható... és azt is elmondja, hányadik hétben van
Ez olyan, mintha két teszt lenne egyben – először az esedékes menstruáció napjától kezdve 99% feletti pontossággal kimutatja, jelen van-e a terhességi hormon, ha pedig Ön terhes, azt is megmutatja, hány hét – 1–2, 2–3, vagy 3-nál több (3+) hét – telt el a fogamzás óta. A hétszámláló 93%-os pontossággal állapítja meg, hogy Ön mikor esett teherbe.

Akár 5 nappal a menstruáció esedékessége előtt is használható
Annyira érzékeny, hogy akár 5 nappal az elmaradó menstruáció előtt is használható.

Félreérthetetlen, digitálisan megjelenített eredmény
A „Terhes” (+) vagy „Nem terhes” (–) eredmény 3 percen belül megjelenik a képernyőn. Ha az eredmény „Terhes” (+), az is megjelenik, hogy mennyi idő telt el a fogamzás óta (1–2, 2–3, vagy 3+ hét).

Hogyan kell használni a hétszámlálóval ellátott Clearblue terhességi tesztet?

Mielőtt elkezdi a tesztelést

Mindig figyelmesen olvassa el a betegtájékoztatót mielőtt elvégzi a tesztet a hétszámlálóval ellátott Clearblue terhességi teszttel.

Ha a tesztet a menstruáció esedékességének első napján vagy azt követően végzi, akkor a tesztet a nap folyamán bármikor elvégezheti, hogy megtudja, teherbe esett-e. Ha korábban végzi a tesztet és pontos hétszámláló eredményt szeretne, akkor használja a napi első vizeletet. Ne igyon túl sok folyadékot, mielőtt a digitális terhességi tesztet elvégzi.

Amikor készen áll a teszt elvégzésére, vegye ki a tesztet a fóliacsomagolásból, és vegye le a kék kupakot. Azonnal végezze el a tesztet.

A teszt elvégzése

Egyszerűen csak a nedvszívó véget tartsa lefelé mutató helyzetben a vizeletsugárba 5 másodpercig. Vigyázzon, hogy a digitális terhességi teszt többi része ne legyen nedves.

Vagy ehelyett vehet vizeletmintát egy tiszta, száraz tartályba is. Csak tegye a lefelé mutató nedvszívó véget a vizeletbe 20 másodpercig.

 • Visszahelyezheti a kupakot és lefektetheti a digitális terhességi tesztet lapos felületre.
 • Tartsa a végével lefelé vagy fektesse a digitális terhességi tesztet lapos felületre, amíg az eredményre vár.

FONTOS

A teszt elvégzése alatt soha ne tartsa a teszt nedvszívó végét felfelé mutató helyzetben.

Várjon 3 percet

Miután elvégezte a hétszámlálóval ellátott Clearblue terhességi tesztet, egy homokóra-szimbólum villogása jelzi, hogy a teszt elvégzése folyamatban van. Amikor a homokóra szimbólum abbahagyja a villogást, megjelenik az eredmény.

Az eredmények leolvasása

3 percen beül megjelenik a végleges eredmény.

Lehetséges, hogy a terhes, „+" eredmény hamarabb megjelenik, mint a hétszámláló eredménye. A hétszámláló eredményének megtekintéséhez várjon addig, amíg a homokóra-szimbólum abba nem hagyja a villogást.

Az eredmény nagyjából 24 óráig lesz látható a kijelzőn.

Az eredmények értelmezése

Eredmények Fogamzás óta eltelt idő Hogyan fogja az orvos megadni, hogy hány hetes terhes vagyok?
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval kijelző Az Ön eredménye „Nem terhes” -
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval kijelző Az Ön eredménye „Terhes”,
és kb. 1–2 héttel ezelőtt történt a fogamzás.
3–4 hét
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval kijelző Az Ön eredménye „Terhes”,
és kb. 2–3 héttel ezelőtt történt a fogamzás.
4–5 hét
Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval kijelző Az Ön eredménye „Terhes”,
és több mint 3 hete történt a fogamzás.
5+ hét

 

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Mennyire pontos a Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval ellátva a terhesség kimutatásában?

Több mint 99%-os pontosságú annak a kimutatásában, hogy terhes vagy nem, amikor az esedékes menstruáció napjától használja. Ha a menstruáció várható időpontja előtt végzi el a tesztet, és „Nem terhes” eredményt kap, még mindig fennáll az esélye annak, hogy Ön mégis terhes.

Mikor végezhetem el a tesztet a hétszámlálóval ellátott Clearblue terhességi teszttel?

A terhességi hormonok szintje a korai terhesség ideje alatt gyorsan növekszik, és a hétszámlálóval ellátott Clearblue terhességi teszt legfeljebb 5 nappal az esedékes menstruáció előtt használható (ami 4 nappal az esedékes menstruáció előtt van). A terhesség korai szakaszában vett mintákon végzett laboratórium tesztekben a Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval az alábbi eredményeket hozta:

 

A menstruáció esedékessége előtti napok száma -1 -2 -3 -4
a terhes nők mintáinak %-a kapott „Terhes” eredményt 98% 97% 90% 65%

 

Menstruációja esedékességének meghatározásához számítsa ki a ciklusa szokásos hosszát úgy, hogy megszámolja a napokat a menstruációja első napjától a következő menstruációjának kezdete előtti napig.

 • Ha a havi ciklusa rendszertelen, akkor a teszt elvégzése előtt az utóbbi hónapok leghosszabb ciklusát vegye figyelembe.
 • Ha nem tudja megállapítani a menstruációja esedékességét, akkor azt javasoljuk, hogy az utolsó, védekezés nélküli szexuális érintkezéstől számítva várjon legalább 19 napot a teszt elvégzésével.

Mennyire pontos a Clearblue hétszámláló?

A hétszámláló 93%-os pontossággal mondja meg, mikor volt a fogamzás, az ovulációtól eltelt időhöz képest. Egy publikált vizsgálat szerint, ahol a hétszámláló eredményét összehasonlították a szokásos ellátás ultrahangos (11–13 hetes) vizsgálatával, az időpontok 97%-a egyezett.

A Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval ellátva azt jelzi, hogy terhes vagyok, de nem hiszem, hogy a jelzett héten estem teherbe. Lehetséges ez?

A hétszámláló pontossága 93%, ha a teszt elvégzése a reggeli első vizeletével történt. Bizonyos gyógyszerek vagy betegségek befolyásolhatják az eredményt.

Gyógyszer vagy betegség befolyásolhatja-e az eredményt?

A teszt elvégzése előtt mindig olvassa el az aktuálisan szedett gyógyszerek gyártóinak utasításait.

 • A hCG-t tartalmazó, megtermékenyülést elősegítő gyógyszerek félrevezető eredményeket okozhatnak. Ezeket a megtermékenyülést elősegítő gyógyszereket általában injekcióval adják be, és ha a beadás után túl hamar végzi el a tesztet, téves „Terhes” eredményt kaphat.
 • A megtermékenyülést elősegítő egyéb kezelések (például a klomifén-citrát), fájdalomcsillapítók és hormonális fogamzásgátlók (például fogamzásgátló tabletták) rendszerint nem befolyásolják az eredményt.
 • Ha a hormonális fogamzásgátló alkalmazását nemrég hagyta abba, vagy megtermékenyülést elősegítő terápiában (például klomifén-citrát kezelésben) részesül, akkor lehetséges, hogy menstruációja rendszertelenné válik, ami a teszt túl korai elvégzéséhez vezethet.
 • A méhen kívüli terhesség, petefészekciszták, menopauza és néhány igen ritka kórállapot is okozhat félrevezető eredményt.

Ha váratlan eredményt kap, beszélje meg orvosával.

Már korábban „+" terhes eredményt kaptam, de elvégeztem újra a tesztet, és most „–" nem terhes eredményt kaptam, vagy pedig megjött a vérzésem. Ez mit jelent?

Noha a teszt 99% feletti megbízhatósággal mutatja ki a terhességi hormont a menstruáció esedékességének első napjától, mégis lehetséges, hogy „Terhes” eredményt kapott, de később kiderül, hogy mégsem terhes (azaz később egy „Nem terhes” eredményt kaphat, vagy megjöhet a vérzése). Ennek oka lehet természetes vetélés a terhesség korai szakaszában, melyet korai vetélésnek nevezünk. Sajnos ez nem ritka jelenség, hiszen minden 4 terhességből 1 korai vetéléssel ér véget. Ha váratlan eredményt kap, kérjen tanácsot az orvosától.

A Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval ellátva azt jelzi, hogy nem vagyok terhes. Mit kell tennem?

Lehet, hogy nem terhes, de az is előfordulhat, hogy a terhességi hormon szintje nem volt még elég magas a kimutatáshoz, vagy Ön rosszul számította ki menstruációja esedékességét.

 • Ha korán végezte el a tesztet, ismételje meg a menstruáció esedékességének napján.
 • Ha a menstruációja már esedékes lenne, akkor 3 nap múlva ismételje meg a tesztet. Ha ez a teszt is „Nem terhes” eredményt ad, és a menstruációja még mindig nem kezdődött meg, akkor keresse fel orvosát.

A Clearblue terhességi teszt hétszámlálóval ellátva azt mutatja, hogy terhes vagyok. Mit kell tennem?

Ha a teszt szerint Ön terhes, akkor keresse fel orvosát, aki ellátja a további teendőkkel kapcsolatos tanácsokkal.

A tesztben található lap micsoda?

Minden tesztünk tartalmaz egy nedvességmegkötő lapocskát, amely a nedvesség felszívására szolgál, és nem ehető.
Ha valaki véletlenül lenyeli, kérjen orvosi segítséget.

Gyártó: SPD Swiss Precision Diagnostics GmbH (SPD), Route de St Georges 47, 1213 Petit-Lancy, Genf, Svájc

 

 

Adatok
Cikkszám
cbth1
Tömeg
36 g/db