Amazon Plus korai terhességet kimutató teszt (1db, 10mIU/ml)
Amazon Plus korai terhességet kimutató teszt (1db, 10mIU/ml)
990 Ft

Amazon Plus korai terhességet kimutató teszt (1db, 10mIU/ml)

 • 1 db vizeletsugaras terhességi teszt.
 • Magas érzékenység (10 mIU/ml)
 • Lejárat: 2026. február

Önellenőrzésre szolgáló in vitro diganosztikai eszköz.

990 Ft
Részletek

Az Amazon Plus korai terhességet kimutató teszt egy gyors, vizeletsugaras kiszerelésű, laterális áramlású immunpróba. Human chorion gonadotropin (hCG) vizeletből történő kvalitatív detektálására alkalmas, melynek segítségével a terhesség kimutatható.

HASZNÁLATI UTASÍTÁS

 1. Vizeljen egy tiszta, száraz csészébe vagy egyéb tárolóba.
 2. A fóliatasak legyen szobahőmérsékletű, mielőtt kinyitja. Vegye ki a tesztkazettát a fóliacsomagolásból és ismerkedjen meg a termékkel. Fektesse a kazettát egy tiszta, stabil asztalra.
 3. Tartsa a csepegtetőt függőlegesen és juttasson 3 teljes csepp vizeletet (körülbelül 120 μl) a tesztkazetta mintagyújtő tartályába, majd kezdje mérni az időt. A mintagyűjtő tartályban ne keletkezzen légbuborék.
 4. Amint a tesztkazetta működni kezd, halvány színű áramlást láthat a kazetta teszt vonal régióján és a kontroll vonal régióján keresztül. Olvassa le az eredményt 3 perc elteltével. Ha nem jelenik meg színes vonal, várjon még 1 percet. Esetenként a pozitív eredmény már 1 perc, vagy kevesebb idő alatt is megfigyelhető, a hCG koncentrációjától függően. Ne olvassa le az eredményt 10 perc eltelte után.

AZ EREDMÉNY LEOLVASÁSA

TERHES
Két elkülönülői színes vonal jelenik meg. Az egyiknek a kontroll régióban, a másiknak a teszt régióban kell lennie. Az egyik vonal halványabb lehet, mint a másik; nem szükséges, hogy megegyezzenek. Ez azt jelenti, hogy Ön valószínűleg terhes.

NEM TERHES
Egy színes vonal jelenik meg a kontroll régióban. A teszt régióban nem jelenik meg vonal. Ez azt jelenti, hogy Ön valószínűleg nem terhes.

ÉRVÉNYTELEN
A teszteredmény érvénytelen, ha nem jelenik meg vonal a kontroll vonal régióban, még akkor is, ha a teszt vonal régióban megjelenik vonal. Ismételje meg a tesztet egy új teszttel.

KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

 1. Hogyan működik a tesztkazetta?
  Az Amazon Plus terhességi gyorsteszt olyan hormon jelenlétét érzékeli a vizeletében, melyet a szervezete terhesség alatt termel (hCG- human chorion gonadotropin). A terhességi hormon mennyisége a terhesség előrehaladtával nő.
 2. Milyen hamar végezhetem el a tesztet, ha azt gyanítom, hogy terhes lehetek?
  Már az elmaradt menstruáció első napján tesztelheti vizeletmintáját. A tesztet a nap bármeny szakában elvégezheti; terhesség esetén a reggeli első vizelet tartalmazza a legnagyobb mennyiségű terhességi hormont.
 3. A tesztet a reggeli első vizelettel kell elvégeznem?
  Bár a teszt a nap bármely szakában elvégezhető, rendszerint a reggeli első vizeletből vett minta a legnagyobb koncentrációjú a nap folyamán, így ez tartalmazza a legtöbb hCG-t.
 4. Mennyire pontos a teszt?
  Klinikai vizsgálatokat végeztek, melyek során összehasonlították az Amazon PLus korai terhességet kimutató tesztet más, kereskedelmi forgalomban kapható hCG tesztekkel. Az eredmények több mint 99%-os pontosságot mutattak a másik hCG vizeletteszttel összehasonlítva.
 5. Mennyire érzékeny a teszt?
  Az Amazon Plus korai terhességet kimutató teszt 10 mlU/mL vagy nagyobb koncentrációban képes kimutatni a hCG-t a vizeletben. A teszt megfelel a WHO Nemzetközi Szabvány előírásainak.
 6. Mit kell tennem, ha az eredmény azt mutatja, hogy terhes vagyok?
  Ez azt jelenti, hogy a vizelete hCG-t tartalmaz, és Ön valószínűleg terhes. Keresse fel az orvosát annak megerősítése érdekében, hogy Ön terhes, és beszélje meg vele a további tennivalókat.
 7. Honnan tudom, hogy jól végeztem-e el a tesztet?
  A kontroll vonal régióban megjelenő vonal jelzi, hogy Ön helyesen végezte el a tesztet és megfelelő mennyiségű vizelet szívódott fel.
 8. Mit tegyek, ha az eredmény szerint nem vagyok terhes?
  Ez azt jelenti, hogy a hCG nem volt kimutatható a vizeletében, és Ön valószínűleg nem terhes. Ha a következő menstruációja nem kezdődik meg az esedékesség napjától számított egy héten belül, ismételje meg a tesztet egy újabb eszközzel. Ha a teszt megismétlése után ugyanezt az eredményt kapja és még mindig nem kezdődött meg a menstruációja, keresse fel orvosát.

Gyártó:
ulti med Products (Deutschland) GmbH,
Reeshoop 1, 22926 Ahrensburg, Germany
www.ultimed.org

 

Adatok
Formátum
Vizeletsugaras
Érzékenység
10 mIU/ml (magas érzékenység)
Cikkszám
am1
Tömeg
18 g/db